Priser

Klipp

HERREKLIPP

kr. 595,- / 695,-

DAMEKLIPP

kr. 745,- / 845,-

KLIPP BARN t.o.m. 17 år

kr. 445,-

MASKIN

kr. 345,-

KLIPP LUGG

kr. 195,-

SKJEGG/BARTEDESIGN

kr. 345,-

Farge

FARGE

kr. 995,- / 1695,-

STRIPER

kr. 1295,- / 2395,-

BALAYAGE

kr. 1695,- / 2295,-

CRAZY COLOR

kr. 1195,- / 3495,-

FARGESKYLL

kr. 395,- / 1095,-

BLEKING/AVFARGING

kr. 1795,- / 2995,-

STYLING AV HÅR

SPEEDSTYLING

kr. 395,-

STYLING

fra kr. 695,-

SELSKAPSFRISYRE

fra kr. 995,-

BLOW DRY

kr. 575,-

BRUDEPYTING

fra kr. 1790,-

ØVRIGE BEHANDLINGER

HÅRSPA

kr. 745,-

KUR

kr. 295,- / 395,-

DETOX

kr. 395,-

FARGING AV VIPPER

kr. 295,-

FARGE OG FORM BRYN

kr. 295,-

NAPPING AV BRYN

kr. 195,-

MAKE-UP

fra kr. 695,-

STRUKTUR

kr. 995,- / 2195,-

EXTENSION (eksl. hår)

per time kr. 995,-

HULL I ØRET

per stk. kr. 255,-

Avbestilling av time må skje senest 24 timer i forveien. Ubenyttede timer belastes med 60% av booket tid.

– Vask er inkludert i våre klippebehandlinger.
– Våre fargebehandlinger har fra-pris og avhenger av mengde produkt og tidsbruk.
– Ved avfarging/bleking er korrigeringsfarge inkludert.
– Våre «Crazy color» farger er beregnet på bleket/lysfarget hår.

Rabatt på studentklipp og torsdagsdeal beregnes ut fra ordinær pris og kan ikke kombineres med andre rabatter.

Behandlinger

Klipp

Frisøren vil sammen med deg finne den frisyren som passer deg, kler din ansiktsform og din livsstil best. Ønsker du å endre frisyre eller er ny kunde hos oss, ta gjerne med bilder som inspirasjon. Vi setter av lengere tid ved større endringer i klipp, og har derfor to prisnivåer på dame- og herreklipp. Vask er inkludert i våre klippebehandlinger.

Farge

Bestill gratis fargekonsultasjon og vi hjelper deg med å fnne riktig farge og ser hva som er mulig å gjøre med ditt hår. Vi utfører alt fra foliestriper, balayage, helfarge, crazy color, frihåndsstriper, fargeeffekter, hettestriper, fargeskyll, bleking, lysfarge, avfarging og fargekorrigering. Hos oss får du hårfager fra merkene; Color.Me by Kevin.Murphy, Pulp Riot og Davines. Våre fargebehandlinger har etterbehandlingskur inkludert i prisen. Det er 16-års aldersgrense på farge og stripebehandlinger.

Styling av hår

STYLING:
Vi styler, krøller, fletter og lager enkle oppsett. Om det er noe spesifikt du ser for deg, ta gjerne med bilder. Styling og oppsett blir flottest og varer lengre om vi tar en detox i forkant for å gi håret mere hold og volum. I vår behandling styling med vask er detox inkludert.

SPEEDSTYLING:
Flotte krøller, fletter, styling eller glatt hår på 20min! Møt opp med nyvasket og tørt hår.

SELSKAPSFRISYRE:
Skal du i en spesiell anledning og vil være litt ekstra fin på håret. Våre frisører er trent på å utføre ulike typer selskapsfrisyrer og holder seg oppdatert på moter og trender. Om det er noe spesifikt du ser for deg, ta gjerne med bilder som inspirasjon. Selskapsfrisyren blir flottest og varer lengre om vi tar en detox i forkant for å gi håret mere hold og volum. I vår behandling selskapsfrisyre med vask er detox inkludert.

BLOW DRY:
Velstelt, glamorøst hår og volum som holder i flere dager. Behandlingen starter med en deilig detox i vasken, for langvarig hold og volum. Frisøren bruker stylingprodukter tilpasset din hårtype og føner volum inn i håret. Tuppene blir samlet og får en fin form.

Struktur

Vi tilpasser strukturforming/permanent etter din hårtype og ønsket resultat. Alt fra små krøller til store lokker eller fall. Strukturforming er perfekt for å løse problemer med virvler. Detox, vask og føn er inkludert i prisen.

Makeup

Sminke til enhver anledning; brudemakeup, festmakeup og hverdagsmakeup. Vi har et bredt utvalg av make-up fra Jane Iredale for salg i salongen. Bestill gratis make-up veiledning!

Hårkur

HÅRSPA:
Frisøren gjør en vurdering av ditt hår og spesialtilpasser en Kevin.Murphy treat.me kur. For optimal virkning av hårkuren bruker vi først Kevin.Murphy sin detoxrens. Mens kuren virker kan du nyte en deilig hodebunnsmassasje. Vi avslutter med å føne håret og bruker stylingprodukter tilpasset dine ønsker.

KUR:
Kombiner kur med behandlinger som har vask inkludert. Velg mellom Kevin.Murphy treat. me kur som gir intensiv pleie og spesialtilpasses alle hårtyper, eller Kevin Murphy fuktighets-/proteinkur. Sistnevnte finnes også i fire ulike blonde farge nyanser. Passer for deg som har blondt hår og ønsker en glansvaskfarge som sitter i 2-3 vask. For å sikre optimal virkning av hårkuren bruker vi Kevin.Murphy sin detoxrens før kurbehandling. Mens kuren virker kan du nyte en deilig hodebunnsmassasje.

DETOX:
I denne behandlingen får du vasket og fønet håret. Detox av hår og hodebunn er en dyptvirkende hårvask som renser håret ditt for stylingprodukter, rester av balsam, kur og andre ytre påvirkninger som vanlig sjampo har vanskeligheter med å fjerne. Ønsker du å stripe eller bleke håret ditt og bruker, eller har brukt, tørrsjampo som inneholder metaller må håret behandles med detox. Dette for å sikre at kjemiske reaksjoner unngås. Vi anbefaler alle som farger håret til å ta en detox hos oss før behandlingen, slik at fargen blir jevnere og holder lenger.

Extension

Gratis konsultasjon! Med hairextension kan du få langt og tykt hår, mer volum eller stripeeffekter i håret. Hos oss utfører vi extension både med tape og keratinfester. Vi benytter ekte hår fra Siesta Hair Extension (Euro SoCap) som er en av de største leverandørene på hairextension og har stor bredde i sitt sortiment. For å kunne gi deg et prisoverslag anbefaler vi at du kommer innom slik at vi får sett på håret
ditt.

Hull i øre

Hos oss kan du få ørepiercing i nedre og øvre del av øret. Vår ørepiercing fra Blomdahl er laget av titan og utviklet i samsvar med hudlege. Kun deler som ikke kommer i kontakt med huden er belagt med annet materiale.

Brud

Bryllupsdagen er dagen du skal være ditt vakreste jeg. Våre brudestylister har erfaring med brudepynting og hjelper deg å finne den riktige stilen. Hos oss får du brudepakker med og uten make-up.

Ønsker du å skifte i salongen kan du levere kjolen dagen før. Vi tar godt vare på den. Om ønskelig kan vi også utføre brudefrisering og make-up på et nærliggende hotell i Trondheim sentrum.

Kom gjerne innom for en uforpliktende prat slik at vi får sett på ditt hår og bli kjent med deg.

 

Prøvetime

Prøvetime gjennomføres i forkant av bryllupsdagen. Her kan du sammen med frisøren planlegge frisyre og make-up. Vi ønsker at du tar med deg hårpynt, tiara,
slør og bilde av kjolen til prøvetimen. Ta gjerne med deg bilder av hår og make-up som viser hva du liker.

Vi anbefaler at du tar prøvetimen 2-4 uker før den store dagen. Skulle du ønske å klippe, farge, sette på extension eller få en brynstyling, snakk med frisøren på prøvetimen for å avtale tid for dette.

 

Bryllupsdagen

Vi serverer kaffe, te, brus, sjokolade, nøtter og frukt til deg og din forlover. Husk å ta på deg klær som du slipper å ta over hodet slik at hår og sminke ikke skal bli ødelagt.

Ta med:

– Brudekjole eller annet brudeantrekk.
– Sko og smykker.
– Hodepynt, slør, tiara og blomster.

BRUDEPAKKER

BRUDEFRISYRE MED MAKE-UP fra kr. 4 125,-

– Prøvetime hår og make-up 1,5 time
– Brudefrisyre 1,5 time
– Make-up 1 time

BRUDEFRISYRE MED PRØVETIME fra kr. 2 790,-

– Prøvetime hår 1 time
– Brudefrisyre 1,5 time

BRUDEFRISYRE UTEN PRØVETIME fra kr. 1 795,-

– Brudefrisyre 1,5 time

Bruk av mer tid enn avtalt; kr. 600,- pr. påbegynte halvtime.
Brudepynting på nærliggende hotell; fra kr. 1000,-