Priser

Klipp

KLIPP

kr. 765,- / 895,-

KLIPP (tykt hår)

kr. 895,- / 1095,-

KLIPP BARN t.o.m. 10 år

kr. 655,-

MASKIN

kr. 545,-

KLIPP LUGG

kr. 345,-

SKJEGG/BARTEDESIGN

kr. 445,-

Farge

FARGE

fra kr. 1295,-

BALAYAGE

fra kr. 2185,-

STRIPER

fra kr. 1595,-

TONING/GLOSS

fra kr. 655,-

BLEKING/AVFARGING

fra kr. 1895,-

STYLING AV HÅR

STYLING/ FØN ifb. m behandling

kr. 170,-

SPEEDSTYLING

kr. 545,-

OPPSETTING

fra kr. 1095,-

BLOW DRY

kr. 715,-

BLOWOUT/STYLING

kr. 1095,-

BRUDEPYTING

fra kr. 1865,-

ØVRIGE BEHANDLINGER

KUR

fra kr. 325,-

FARGE VIPPER

kr. 345,-

FARGE BRYN

kr. 345,-

FARGE OG FORM BRYN

kr. 565,-

FORM BRYN

kr. 345,-

VOKS ANSIKT

kr. 345,-

MAKE-UP

fra kr. 895,-

STRUKTUR

fra kr. 1285,-

EXTENSION (eksl. hår)

per time kr. 1095,-

HULL I ØRET

per stk. kr. 315,-

Vask er inkludert i våre klippebehandlinger.
Fargebehandlinger har fra-pris og avhenger av mengde produkt og tidsbruk.

Alle behandlinger har ink. konsultasjon og servering.

 

Faste rabatter:

-30% på ettervekstfarge man. – fre. før kl. 14.00.

-20% studentrabatt på klipp, farge, balayage og striper alle dager.

Rabatt gis av ordinær pris og kan ikke kombineres med andre rabatter.

 

Avbestilling av time bør skje senest 24 timer i forveien. Ubenyttede timer belastes med 60% av booket tid.

Behandlinger

Klipp

Frisøren vil sammen med deg finne den frisyren som passer deg, kler din ansiktsform og din livsstil best. Ønsker du å endre frisyre eller er ny kunde hos oss, ta gjerne med bilder som inspirasjon. Vi setter av lengere behandlingstid ved klipp av tykt hår/større endringer. Konsultasjon, servering, vask og tørk er inkludert i våre klippebehandlinger.

Har du utfordringer med hår og hodebunn? Hvilke produkter skal jeg bruke?  Vi tilbyr 10min. gratis analyse av hår og hodebunn. Her kartlegger vi utfordringer med hår og hodebunn og kommer med råd, tips og anbefalinger.

Farge

Bestill gratis fargekonsultasjon og vi hjelper deg med å fnne riktig farge og ser hva som er mulig å gjøre med ditt hår. Hos oss får du hårfager fra merkene; Color.Me by Kevin.Murphy, Staino by evo og Davines Centery Of Light. Våre fargebehandlinger har etterbehandlingskur inkludert i prisen. Det er 16-års aldersgrense på farge og stripebehandlinger.

Brynstyling

Vi farger og former dine bryn med voks/pinsett slik at de perfekt rammer inn ditt ansikt. Ønsker få litt ekstra tips og råd hvordan du best sminker dine bryn, samt teste vår makeup. Bestill en makeup med veiledning.

Styling av hår

SPEEDSTYLING:
Rask styling som gir flotte krøller, fletter, eller glatt hår. Møt opp med nyvasket og tørt hår.

OPPSETTING:
Vi styler, krøller, fletter og lager oppsetting til alle andledninger. Om det er noe spesifikt du ser for deg, ta gjerne med bilder. Styling og oppsetting blir flottest og varer lengre om vi tar en detox i forkant for å gi håret mere hold og volum. I vår behandling styling med vask er detox inkludert.

BLOW DRY:
Velstelt, glamorøst hår og volum som holder i flere dager. Behandlingen starter med en deilig detox i vasken, for langvarig hold og volum. Frisøren bruker stylingprodukter tilpasset din hårtype og føner volum inn i håret. Tuppene blir samlet og får en fin form.

BLOWOUT/STYLING:
Gir volum og glansfullt hår som holder i flere dager, enten med softe krøller eller som slett frizzfritt hår. Behandlingen starter med en rensende hårvask av hår og hodebunn. Frisøren vil bruke stylingprodukter tilpasset din hårtype og rundbørsteføner håret. Stylingjern, krølletang, ruller eller klips brukes for ekstra glans og hold.

Struktur

Vi tilpasser strukturforming/permanent etter din hårtype og ønsket resultat. Alt fra små krøller til store lokker eller fall. Strukturforming er perfekt for å løse problemer med virvler. Detox, vask og føn er inkludert i prisen.

Makeup

Sminke til enhver anledning; brudemakeup, festmakeup og hverdagsmakeup. Vi har et bredt utvalg av make-up fra Jane Iredale for salg i salongen. Vi tilbyr 30min. makeup med veiledning der du velger fokusområde.

Hårkur

KUR:
Frisøren gjør en vurdering av ditt hår og spesialtilpasser kur for dine behov. Våre kurbehandlinger fra Kevin.Murphy og Natural Tech har detox av hår og hodebunn inkludert. Mens kuren virker kan du nyte en 5-10min. deilig hodebunnsmassasje.

K 18:

Hårkur som reparerer skadet hår permanent forårsaket av kjemiske behandlinger, varmeverktøy og miljøfaktorer.

K 18 VED KJEMISK BEHANDLING:

Hårkur i fire trinn som optimaliserer fargen/lysningsprosessen, beskytter håret mot kjemisk skade, samt renser og reparer håret permanent. Perfekt til alle som bruker eller har brukt tørr shampoo og ønsker en jevnere mer holdbar farge. Med trinn en K18 Pro Chelating kur reduseres metall og mineraler i håret slik at du sikrer uønskede kjemiske reaksjoner.

DETOX:

Elevating Clay Supercleanser er en dyptvirkende hårvask med fokus på rens av hodebunn. Passer alle hårtyper.

Extension

Gratis konsultasjon! Med hairextension kan du få langt og tykt hår, mer volum eller stripeeffekter i håret. Vi benytter ekte hår med tape eller keratinfester fra Hairtalk, Voke og Siesta Hair Extension. Håret finnes i mange ulike farger og hårlengder. Velg mellom slett eller krøllete hår. For prisoverslag og spørsmål knyttet til extension, bestill en konsultasjon hos en av våre extensionspesialister.

Hull i øre

Hos oss kan du få ørepiercing i nedre og øvre del av øret. Vår ørepiercing fra Blomdahl er laget av titan og utviklet i samsvar med hudlege. Kun deler som ikke kommer i kontakt med huden er belagt med annet materiale.

Aldergrense 6år. Barn/ungdom under 18år må komme sammens med foresatt.

Brud

Bryllupsdagen er dagen du skal være ditt vakreste jeg. Våre brudestylister har erfaring med brudepynting og hjelper deg å finne den riktige stilen. Hos oss får du brudepakker med og uten make-up.

Ønsker du å skifte i salongen kan du levere kjolen dagen før. Vi tar godt vare på den. Om ønskelig kan vi også utføre brudefrisering og make-up på et nærliggende hotell i Trondheim sentrum.

Kom gjerne innom for en uforpliktende prat slik at vi får sett på ditt hår og bli kjent med deg.

 

Prøvetime

Prøvetime gjennomføres i forkant av bryllupsdagen. Her kan du sammen med frisøren planlegge frisyre og make-up. Vi ønsker at du tar med deg hårpynt, tiara,
slør og bilde av kjolen til prøvetimen. Ta gjerne med deg bilder av hår og make-up som viser hva du liker.

Vi anbefaler at du tar prøvetimen 2-4 uker før den store dagen. Skulle du ønske å klippe, farge, sette på extension eller få en brynstyling, snakk med frisøren på prøvetimen for å avtale tid for dette.

 

Bryllupsdagen

Vi serverer kaffe, te, brus, sjokolade, nøtter og frukt til deg og din forlover. Husk å ta på deg klær som du slipper å ta over hodet slik at hår og sminke ikke skal bli ødelagt.

Ta med:

– Brudekjole eller annet brudeantrekk.
– Sko og smykker.
– Hodepynt, slør, tiara og blomster.

BRUDEPAKKER

BRUDEFRISYRE MED MAKE-UP   fra kr. 4 695,-

– Prøvetime hår og make-up 2 timer
– Brudefrisyre 1,5 time
– Make-up 1 time

BRUDEFRISYRE                                     fra kr. 2 850,-

– Prøvetime hår 1 time
– Brudefrisyre 1,5 time

Skifte av kjole i salong; kr. 645,-
Brudepynting på nærliggende hotell; fra kr. 1100,-