Våre frisører

Rockit Frisør består av dyktige frisører med svennebrev og flere års erfaring. Vi har stort fokus på faglig utvikling og oppdaterer oss hele tiden på de nyeste trendene. Hos oss treffer du engasjerte frisører som elsker faget sitt og har tid til å lytte til deg. Vi vil gjøre det ytterste for at du skal gå ut døra å føle deg fantastisk.

 

Linda

Daglig leder / frisør

 

Yvonne

Frisør

 

Anna

Frisør

 

Victoria

Frisør

Om oss

Rockit Frisør er en grønn inspirert salong der du får produkter som er allergivennlige, miljøvennlige og fri for dyretesting. Konseptet vårt bygger på tre faktorer: kundefokusert, kvalitet og miljøvennlig.

KUNDEFOKUSERT
Vårt mål er fornøyde kunder gjennom å ha fornøyde ansatte. Som kunde hos oss skal du oppleve god service gjennom hele kundereisen. Våre kunder er alltid i fokus og vi legger vekt på individuell behandling slik at nettopp du skal få veiledning og råd tilpasset dine behov.

KVALITET
Kvalitet er det som legger grunnlaget for de gode opplevelsene og resultatene hos oss. Vi fokuserer på kvalitet fremfor kvantitet. Hos oss  treffer du frisører blant bransjens beste og som hele tiden jobber for å gjøre hverandre gode. For å kvalitetssikre våre tjenester og  kundebehandling har vi utviklet vårt eget kundeservicesystem.

MILJØVENNLIG
For oss er det viktig å bidra til en mer miljøvennlig verden. Derfor har vi valgt leverandører som bruker emballasje som enten er  resirkulert, resirkulerbar eller biologisk nedbrytbar. Vi er stolte av å kunne tilby våre kunder Kevin.Murphy sine produkter som har emballasje laget av resirkulert plastavfall fra havet. I salongen sorterer vi avfall til resirkulering.

Rockit Frisør åpnet i 2017 og eies av daglig leder Linda Bjørgvik. Salongen holder til i tøffe lokaler med ett industrielt særpreg. Du finner oss i Trondheim, midt mellom Solsiden og Adressabygget. Vi har to innganger, én i Verftsgata og én mot Innherredsveien.