Våre produkter

 

KEVIN.MURPHY

Produktene er inspirert av hudpleie, og er basert på vektløs teknologi, for maksimal ytelse og en naturlig look. Produktene er fra det beste i naturen, og er produsert av
fornybare og bærekraftige kilder. De inneholder rene essensielle oljer, planteekstrakter og naturlige antioksidanter. Kevin.Murphy benytter kun emballasje som er resirkulerbar, resirkulert eller biologisk nedbrytbar og alle produktene deres er fri for dyretesting.

 

NATURALTECH

Plantebasert hårpleiese utviklet for målrettet behandling av de vanligste hår og hodebunnsproblemer.
Produktene er produsert med fornybar energi. Co2 utslippet som genereres under produksjon av produktembalasje utlignes gjennom å beskytte og dyrke skog i ulike deler av verden.

 

KMS

Denne serien er inspirert av stilarter fra urbane motedistrikter rundt omkring i verden. Serien er delt inn i START. STYLE. og FINISH. Med TRIfinity Technology er du sikret høy produktytelse. Produktene gjør det de lover, slik at du kan skape de
beste frisyrer.

 

JANE IRENDALE

Make-up serie basert på de reneste og beste ingrediensene, med mineraler og planteekstrakter der ingen av produktene er testet på dyr. Dette er hudpleiende make-up som er lett å påføre og gir fantastisk dekkevne med naturlig finish. Inneholder UV-beskyttelse og er vannresistent.

Farger

 

COLOR.ME BY KEVIN.MURPHY

Color.Me by Kevin.Murphy er en ammoniakkfri, PPD fri, dyrevennlig og honningbasert hårfarge som inneholder shea butter og granateple. Fargen er utviklet med fokus på naturlige ingredienser samtidig som den har styrken og integriteten til en permanent hårfarge. Color.me består av mikropigmenter som ikke krever at skjellaget sveller så mye. Dette tillater fargen å trenge dypere inn i håret, noe som resulterer i langvarig hold og intens glans. Vi tilbyr også Color.Me bleking uten ammoniakk som gjør at lysningsprosessen blir mere skånsom for hår og hodebunn.

 

PULP RIOT

Pulp Riot sine crazy color farger er veganske, ammoniakkfrie og dyrevennlig. Dette er direktevirkende farger som er beregnet på bleket eller lysfarget hår.

 

DAVINES

Vi fører blekingsprodukter fra The Century Of Light som inneholder Hair Protector. Dette gjør at ditt hår blir beskyttet fra å bli skadet under hele lysningsprosessen.