Jobb hos oss

Ønsker du å være med på en kreativ reise som frisør?

Rockit frisør er en grønn inspirert frisørsalong som ligger godt plassert mellom Møllenberg, Solsiden og Bakklandet. Lokalene våre er rustikke med mye historie i veggene – og nå ønsker vi å satse fremover for å skape en varm, attraktiv frisørsalong for bydelen.

Kanskje akkurat du vil bli vår nye kollega?

Vi har en visjon om at vi sammen skal skape kvalitet og kundetilfredshet gjennom trivsel, god kundeservice og miljøvennlige produkter. Hos Rockit vil vi skape høyt kompetente og trygge frisører gjennom å legge til rette for gode og oppdaterte kurs – og kreativ takhøyde.

Via vår samarbeidspartner Verdant får våre frisører utvikle seg i Kevin.Murphy Color.me systemet og Kevin.Murphys styling teknikker. Er styling noe du virkelig brenner for kan vi tilby utdannelse gjennom Session salong, der du vil få tittelen Session stylist. Gjennom våre samarbeidspartnere får våre frisører muligheten til å videreutdanne seg innen extensions, ørepiercing og makeup.

Vi søker frisør!

Du er en ryddig, motivert og engasjert frisør med svennebrev. Du liker mennesker og det å lage gode opplevelser for kundene. Du trives med en varierende hverdag og behersker norsk muntlig og skriftlig.

Vi kan tilby:

  • Gode kollegaer
  • Gunstige arbeidstider
  • Gode lønnsbetingelser
  • Kurs og videreutdanning

 Ta gjerne kontakt med:

Linda Bjørgvik
Daglig leder
92027123
linda@rockitfrisor.no

Søk:

Send kort søknad med CV og referanser til: linda@rockitfrisor.no

Bli lærling hos oss

 Drømmer du om å bli en knallgod frisør?

Lær av våre frisører som er blant bransjens beste og har flere års erfaring.

Rockit Frisør er godkjent lærebedrift og er medlem av Opplæringskontoret for Frisørfag Midt-Norge. Som lærling hos får du opplæring i en bedrift som gjør deg godt rustet for suksess i arbeidslivet. Undervisning vil foregå i regi av opplæringskontoret sammen med andre lærlinger fra andre salonger.

Vi er alltid på jakt etter motiverte lærlinger. Send oss en CV/søknad til: linda@rockitfrisor.no